Forside
/
Opskrifter
/
Bananpandekager med æble og kanel

Bananpandekager med æble og kanel

20 minutter
8-10 stk
De her bananpandekager er gode både varme og kolde, og så er de et sikkert hit i mine børns madpakker.
Forberedelse
5 minutter
Tilberedningstid
15 minutter

Ingredienser

Du skal bruge:

  • 1 æble
  • 2 bananer (ca 120 g i skrællet vægt) – gerne meget modne
  • 100 g havregryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk vaniljesukker (kan undlades)
  • ½ tsk stødt kanel (kan undlades)
  • 2 æg
  • Stegemargarine

Fremgangsmåde

Riv æblet (lad skrællen blive på hvis æblet er økologisk).

Skræl bananerne og kom dem i en røreskål med havregryn, bagepulver, vaniljesukker, kanel og æg. Blend med en stavblender til en tyk dej. Rør det revne æble i.

Varm en pande op til middel varme og kom stegemargarine på. Sæt klatter af pandekagedejen på panden – ca 1 spsk dej pr pandekage – og steg 2-3 minutter på hver side til pandekagerne er gyldne og gennembagte. Pas på med varmen, så pandekagerne ikke bliver for mørke.

Er dejen blevet for tyk kan du tilsætte en smule mælk, og er den blevet for tynd kan du tilsætte lidt ekstra havregryn.

Tip til denne opskrift

Server dem varme eller kolde, fx toppet med friske bær, syltetøj eller kanelsukker. Eller bare som de er.

Har du rester?

Glutenfri tip

Erstat havregrynene med glutenfri havregryn og vær opmærksom på om bagepulveret du bruger indeholder gluten.
Andre gode forslag
SE alle Opskrifter
Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by