Forside
/
Opskrifter
/
Kebabtallerken

Kebabtallerken

Et godt alternativ til den dyre take-away – og så tager det ikke mere end 20 minutter før der er serveret.

Når vi skal ud i weekenden – og på forhånd ved at overskuddet ikke bliver det store til madlavning dagen efter – så sørger vi for at have fx fritter og kebabkød i fryseren til ”hjemmelavet” kebabtallerken. Det er et godt og budgetvenligt alternativ til dyr take away, og så tager det ikke længere tid for os, end det ville gøre at bestille og køre afsted efter det.

På udkig efter flere nemme opskrifter? Prøv fx pasta med pesto på 12 minutter

20 minutter
2 personer

Ingredienser

Kebabtallerken:

400-500 g frosne pomfritter

4 håndfulde fintsnittet spidskål eller iceberg

et par tomater

1/4 agurk

1/2 løg

400 g frossen kebabkøb

stærk chilisauce- eller olie (kan undlades)

 

Dilddressing:

250 g creme fraiche 18%

½ tsk sukker

3 tsk tørret dild

1 presset hvidløgsfed

2 tsk citronsaft

salt

peber

Fremgangsmåde

Tilbered pomfritter som anvist på pakken.

Snit spidskål eller iceberg i tynde strimler og skær tomat, agurk og løg i skiver.

Rør dilddressing sammen.

Tilbered kebabkød som anvist på pakken.

Anret på en tallerken med spidskål/iceberg nederst og dernæst kebabkød, pomfritter, agurk, tomat, løg, dressing og evt. chilisauce- eller olie.

Tip til denne opskrift

Prøv også at lave kebabpizza: bag en pizzabund i ovnen med tomatsauce og mozzarella og top herefter med kebabkød, grønt og dilddressing.

Har du rester?

Glutenfri tip

Vælg kebabkød og pomfritter uden gluten.
Andre gode forslag
SE alle Opskrifter
Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by