Forside
/
Opskrifter
/
Vafler med skyr og havregryn

Vafler med skyr og havregryn

Har du en rest skyr i køleskabet, så brug den i en omgang vafler. Vaflerne her er med skyr og havregryn, og er gode som fx eftermiddagsmad.
30 minutter
4 stk
Forberedelse
5 minutter
Tilberedningstid
25 minutter

Ingredienser

200 g havregryn

2 dl skyr (fx vaniljeskyr)

2 spsk sukker (kan undlades)

1 tsk vaniljesukker (kan undlades)

Lidt revet citronskal (kan undlades)

¼ tsk salt

1½ dl mælk

3 æg

 

Fedtstof til vaffeljernet

Fremgangsmåde

Kom alle ingredienser i en blender. Blend i ca ½-1 minut til du har en fin dej.

Kom lidt fedtstof på vaffeljernet (jeg bruger rapsolie som jeg sprayer på. Alternativt kan du pensle lidt rapsolie på eller bruge anden fedtstof). Kom dejen i vaffeljernet og bag til gylden og let sprød. Du kan evt. holde vaflerne varme på en rist i en varm ovn (på lav varme) inden servering.

Tip til denne opskrift

Tilsæt evt. lidt stødt kanel til opskriften.

Har du rester?

Vaflerne kan holde flere dage i køleskabet eller fryses ned. Frys dem ned når de er helt afkølet, og læg gerne mellemlægspapir imellem dem. Optø dem og varm dem herefter på fx brødristeren, ovnen eller læg dem i vaffeljernet igen (giv dem ikke for længe, da de hurtigt bliver sprøde).

Glutenfri tip

Brug glutenfri havregryn.
Andre gode forslag
SE alle Opskrifter
Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by