Forårsløg

Kategorinavn
Fryseegnet
Ja

Nedfrysning

Skær i grove stykker og kog i et kort øjeblik. Frys derefter ned i en lufttæt beholder. Vi fryser også rester af forårsløg uden at koge dem, hvis de fx skal bruges som smagsgiver i en hjemmelavet fond.

Holdbarhed i fryseren

ca. 1 år

Anvendelse efter nedfrysning

Du kan bruge de frosne forårsløg i fx wokretter eller tærte.

Tip

Du kan spise både den grønne og hvide del af forårsløget.

Gendyrk

Du kan gendyrke dine forårsløg. Her skal du nøjes med at spise den grønne del af forårsløget, og lade den hvide del (inklusiv rødder) blive tilbage. Kom vand i bunden af et glas (du kan fx genbruge et syltetøjsglas) og placer forårsløgene i så det nederste af bunden er dækket med vand. Placer dem på en solrig plads, fx i vindueskarmen. Efter et par dage kan du plante dem over i en potte med jord, eller blot lade dem stå i glasset med vand (husk at skifte vand ofte). Efter et par uger er planten vokset frem igen, og så kan du løbende klippe forårsløg af.

Opskrifter med Forårsløg

Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by