Parmesan

Kategorinavn
Fryseegnet
Ja

Nedfrysning

Frys i en plasticboks eller frysepose. Osten ændrer konsistens ved frysning, og du kan derfor opleve at den smuldrer ved optøning.

Holdbarhed i fryseren

ca. 4 måneder

Anvendelse efter nedfrysning

Lad osten tø op i køleskabet og brug den til fx spaghetti carbonara, gratinering m.m.

Tip

Smid ikke parmesanskorpen ud – den kan også fryses ned. Den er en utrolig smagsgiver og du kan fx lade den simre med i gryderetter som bolognese, supper, risotto m.m.

Opskrifter med Parmesan

Opskrifter med Parmesan

Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by