Piskefløde

Kategorinavn
Fryseegnet
Ja

Nedfrysning

Du kan fryse piskefløden direkte i kartonen eller komme den i en isterningebakke, isterningeposer eller mindre beholdere. Vi kommer fx piskefløde i små beholdere på 1 dl – så passer det med den mængde vi bruger i vores bolognese.

Holdbarhed i fryseren

ca 4 måneder

Anvendelse efter nedfrysning

Du kan bruge den frosne piskefløde i fx gryderetter. Jeg har også haft held med at piske den til flødeskum. Her kræver det at piskefløden tøs op i køleskabet (den skal være køleskabskold, og ikke iskold når du skal piske den). Brug først en stavblender til at samle fløden i ca 30 sekunder (piskefløde skiller nemlig ved frysning). Brug derefter en almindelig elpisker til at piske fløden til skum. Flere har desuden tippet mig om at piske fløden til skum inden nedfrysning, lade den tø op og piske den kort igen. Dette har jeg til gode at prøve.

Tip

Du kan også fryse rester af flødeskum ned, hvis du fx fik pisket for meget til fødselsdagen. Den frosne flødeskum kan du fx bruge i en gryderet.

Opskrifter med Piskefløde

Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by