Forside
/
Har du rester?
/
Rødvin og hvidvin

Rødvin og hvidvin

Kategorinavn
Fryseegnet
Ja

Nedfrysning

Frys rester af vin i små beholdere eller isterningebakker. Undlad isterningeposer da det sviner en del.

Anvendelse efter nedfrysning

Brug den frosne rødvin i fx gryde- og simretter (fx bolognese), sauce og marinade, og den frosne hvidvin i fx pastaretter, risotto, fiskeretter, suppe og sauce.

Tip

Køl dine sommerdrinks ned med hvidvins-isterninger.

Opskrifter med Rødvin og hvidvin

Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by