Hvis grøntsager ikke er det store hit hos børnene, så overvej at prøve de her grøntsagspandekager som tilmed er geniale til at få brugt rester af spidskål og gulerødder.
Grøntsagspandekager (5 stk)
150 g spidskål (den grove del fra bunden)
50 g gulerod (skrællet vægt)
30 g løg (pillet vægt)
1 dl mælk
75 g hvedemel
3 æg
salt
smagsneutral olie (fx raps) til stegning
Grøntsagspandekager
Skær spidskål, gulerod og løg i grove stykker. Kom dem og alle de øvrige ingredienserne i en blender og blend til en glat pandekagedej.
Varm 1 tsk olie op på en pande, og hæld 1 dl dej på. Glat dejen uden med bagsiden af en spiseske (pandekagen skal ikke være større end en frokosttallerken). Steg pandekagen ved middelvarme i ca 2 minutter på hver side, til pandekagen er færdigbagt. Fortsæt til al dejen er brugt.

