De her bananpandekager med havregryn og kokos bager jeg ofte. De er virkelig nemme, og har man en overmoden banan liggende, så er det oplagt at bage en omgang bananpandekager til eftermiddagsmaden eller madpakken.
På udkig efter andre madpakkesnacks? Prøv rugbrødsboller bagt på rudgbrødsrester og banan.

6 pandekager
1 meget moden banan
2 æg
1 tsk bagepulver
1 tsk vaniljesukker
40 g havregryn
30 g kokosmel
Olie til at stege i (raps- eller kokosolie)
Kom bananen i en skål og mos den rigtig godt med en gaffel. Klæk æggene i. Brug en gaffel til at piske den mosede banan sammen med æggene. Hæld de øvrige ingredienser i og rør godt sammen. Varm en stegepande op med lidt olie og hæld klatter af pandekagedej på panden. Steg til pandekagerne er gyldne og gennemstegte – ca. 2 minutter på hver side.
Spis pandekagerne som de er eller servér dem med lidt syltetøj. De er også rigtig gode kolde i madpakken.
Obs. jeg steger i smagsneutral olie som rapsolie eller kokosolie. Jeg har forsøgt at stege i smør og stegemargarine, men det giver pandekagerne en mere salt smag, som jeg ikke synes klæder netop de her pandekager.

