Forside
/
Opskrifter
/
Bananpandekager med kokos

Bananpandekager med kokos

Nemme bananpandekager med kokos som er gode til eftermiddagshyggen og madpakken.

De her bananpandekager med havregryn og kokos bager jeg ofte. De er virkelig nemme, og har man en overmoden banan liggende, så er det oplagt at bage en omgang bananpandekager til eftermiddagsmaden eller madpakken.

På udkig efter andre madpakkesnacks? Prøv rugbrødsboller bagt på rudgbrødsrester og banan.

20 minutter
6 pandekager
Forberedelse
5 minutter
Tilberedningstid
15 minutter

Ingredienser

6 pandekager

1 meget moden banan

2 æg

1 tsk bagepulver

1 tsk vaniljesukker

40 g havregryn

30 g kokosmel

Olie til at stege i (raps- eller kokosolie)

Fremgangsmåde

Kom bananen i en skål og mos den rigtig godt med en gaffel. Klæk æggene i. Brug en gaffel til at piske den mosede banan sammen med æggene. Hæld de øvrige ingredienser i og rør godt sammen. Varm en stegepande op med lidt olie og hæld klatter af pandekagedej på panden. Steg til pandekagerne er gyldne og gennemstegte – ca. 2 minutter på hver side.

Spis pandekagerne som de er eller servér dem med lidt syltetøj. De er også rigtig gode kolde i madpakken.

 

Obs. jeg steger i smagsneutral olie som rapsolie eller kokosolie. Jeg har forsøgt at stege i smør og stegemargarine, men det giver pandekagerne en mere salt smag, som jeg ikke synes klæder netop de her pandekager. 

Tip til denne opskrift

Servér pandekagerne med syltetøj eller kanelsukker, eller bare som de er.

Har du rester?

Opbevar pandekagerne på køl eller frys dem ned.

Glutenfri tip

Brug glutenfri havregryn.
Andre gode forslag
SE alle Opskrifter
Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
125.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by