Forside
/
Opskrifter
/
Creme fraiche dressing med dild

Creme fraiche dressing med dild

Den perfekte dressing til pitabrød og pizza!

Creme fraiche dressing med dild er klar på få minutter og gør aftensmaden ekstra god. Herhjemme er den en klar favorit når der er pitabrød, pizza eller kebabtallerken på menuen.

5 minutter
1 skål med dressing

Ingredienser

Creme fraiche dressing med dild:

250 g creme fraiche 18%

½ tsk sukker

3 tsk tørret dild

1 (lille) presset hvidløgsfed

2 tsk citronsaft

salt

peber

Fremgangsmåde

Rør alle ingredienser godt sammen. Er konsistensen for tyk, så rør ekstra rundt (det gør creme fraichen mere tynd) eller tilsæt en lille smule mælk.

Smag til med ekstra dild, hvidløg, citron, salt og peber. Vær opmærksom på, at hvidløgssmagen tager til i smag/styrke jo længere tid den trækker.

Server den fx i pitabrød, på pizza eller som topping på kebabtallerken.

Tip til denne opskrift

Det friske hvidløgsfed kan erstattes af hvidløgspulver. Start med ½-1 tsk og smag til.

Har du rester?

Dressingen kan opbevares på køleskab 3-4 dage, men vær opmærksom på, at hvidløgssmagen tager til i styrke jo længere tid den trækker.

Glutenfri tip

Opskriften er glutenfri.
Andre gode forslag
SE alle Opskrifter
Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by