Mexibowl

35 minutter
4 personer
Nem vegetarisk aftensmad på ca. 30 minutter hvor hvert familiemedlem selv kan sammensætte sin bowl.

Ingredienser

Mexibowl

1 portion mexilinser (find opskrift her)

3 dl ris

1/3 spidskål

200 g cherrytomater

½ agurk

1 lille rødløg

1-2 avocadoer

1 lille dåse majs

250 g creme fraiche

Jalapenos

Salsa

1 pose tortillachips

Fremgangsmåde

Følg opskriften på mexilinser her.

Imens linserne koger sætter du ris over (følg anvisning på pakken) og det grønne tilbehør klargøres:

  • snit spidskål fint
  • skær cherrytomater i både
  • skær agurk i halve skiver eller tern
  • skær rødløg i tynde både
  • skær avocadoer i skiver
  • dræn majs for vand

Servér mexilinser, ris, grønt, creme fraiche, jalapenos, tortillachips og salsa i skåle og lad alle blande sin egen mexibowl.

Tip til denne opskrift

Mexilinser kan også spises som fyld i en wrap eller i tacoskaller.

Har du rester?

Mexilinser og ris kan holde flere dage på køl, men kan også fryses. Det snittede grønne tilbehør kan holde ca 1 dag på køl (spidskål dog 3-4 dage).

Glutenfri tip

Vælg tortillachips uden gluten og vær opmærksom på de glutenfri tip til opskriften på mexilinser.
Andre gode forslag
SE alle Opskrifter
Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by