Det kræver ikke mere end tre ingredienser at lave dine egne "hjemmelavede" tortillachips. Herhjemme spiser vi dem som tilbehør til en mexibowl, men de er også gode til tapasbordet eller som en snack med hummus til.
Tortillachipsene er en del af den lille mini-madplan der vises i programmet 'Familieliv På Budget' på DK4. Madplanen og indkøbsliste finder du her.
Tortillachips
4 tortillapandekager
lidt oliven- eller rapsolie
salt
Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.
Skær tortillapandekagerne i trekanter og fordel dem på to bageplader beklædt med bagepapir (spred dem ud i ét lag, så de ikke lægger ovenpå hinanden).
Pensl dem med en lille smule olie og drys med salt.
Bag dem i den forvarmede ovn i 5-10 minutter til de er gyldne. Hold godt øje med dem undervejs.
Lad dem køle af på en rist - de bliver helt sprøde når de er afkølede.
Servér dem som snack med fx hummus eller guacamole, eller som tilbehør til fx mexibowl.