Forside
/
Opskrifter
/
Tortillachips

Tortillachips

Nemme tortillachips der smager skønt som en snack med dip til, eller som tilbehør til en mexicansk ret.

Det kræver ikke mere end tre ingredienser at lave dine egne "hjemmelavede" tortillachips. Herhjemme spiser vi dem som tilbehør til en mexibowl, men de er også gode til tapasbordet eller som en snack med hummus til.

Tortillachipsene er en del af den lille mini-madplan der vises i programmet 'Familieliv På Budget' på DK4. Madplanen og indkøbsliste finder du her.

20 minutter
4 personer (som tilbehør)
Forberedelse
10 minutter
Tilberedningstid
5-10 minutter

Ingredienser

Tortillachips 

4 tortillapandekager

lidt oliven- eller rapsolie

salt

Fremgangsmåde

Forvarm ovnen til 200 grader varmluft.

Skær tortillapandekagerne i trekanter og fordel dem på to bageplader beklædt med bagepapir (spred dem ud i ét lag, så de ikke lægger ovenpå hinanden).

Pensl dem med en lille smule olie og drys med salt.

Bag dem i den forvarmede ovn i 5-10 minutter til de er gyldne. Hold godt øje med dem undervejs.

Lad dem køle af på en rist - de bliver helt sprøde når de er afkølede.

Servér dem som snack med fx hummus eller guacamole, eller som tilbehør til fx mexibowl.

Tip til denne opskrift

Du kan krydre tortillachipsene med fx lidt paprika og/eller chiliflager inden du kommer dem i ovnen.

Har du rester?

Tortillachips kan holde flere dage i en lufttæt beholder. Pak dem først ned, når de er helt afkølede. Er de blevet bløde kan du give dem et par minutter i ovnen ved 200 grader varmluft.

Glutenfri tip

Opskriften er ikke glutenfri.
Andre gode forslag
SE alle Opskrifter
Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by