Pizzadej

Kategorinavn
Fryseegnet
Ja

Nedfrysning

Når dejen er æltet, skal du dele den i portionsstørrelser. Drys hver klump med lidt mel og læg dem i hver sin frysepose. Det er vigtigt at fryse dejen inden den har hævet.

Holdbarhed i fryseren

ca. 2 måneder

Anvendelse efter nedfrysning

Tag dejen ud af fryseren og lad den tø op i køleskabet. Du kan også lade den tø op på køkkenbordet hvor optøning går en del hurtigere. Har du rullet pizzabunden ud inden nedfrysning, så går meget hurtigere. Når dejen er optøet, skal den hæve som oprindeligt angivet i opskriften.

Tip

Gem løbende rester af fx revet ost, pålæg osv. i fryseren. Så kan du tage det op sammen med den frosne pizzadej og toppe pizzaerne med de forskellige rester (lad dog toppings optø i køleskabet (og ikke på køkkenbordet) med mindre de skal bruges direkte fra frost).

Opskrifter med Pizzadej

Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by