4 pitabrød (tykke nok til at kunne deles på midten)
1 glas pizzasauce
200 g revet ost
1 rest beluga bolognese (ca 6 dl) - find opskriften her
Topping
½ spidskål
½ agurk
200 g tomater
1 lille løg
Dilddressing
200 g creme fraiche 18%
1 lille hvidløgsfed
2 tsk tørret dild
1 tsk citronsaft
¼ tsk sukker
Salt
Peber
Forvarm ovnen til 180 grader varmluft.
Beklæd to bageplader med bagepapir. Halver pitabrødene (så du har 8 bunde i alt). Har du købt tynde pitabrød, så undlad at halvere dem.
Placer pitabrødene på bagepladerne med ydersiden opad. Smør et lag pizzasauce på hver bund, drys med lidt revet ost og top med beluga bolognese.
Sæt pladerne med pizzaer i den forvarmede ovn og bag dem i 12-15 minutter (til osten er smeltet).
Imens pizzaerne bager i ovnen, klargøres topping. Snit spidskål meget fint og skær agurk, tomat og løg i skiver.
Rør creme fraiche med presset hvidløgsfed og krydderier og smag til. Er dressingen for tyk, kan du røre en smule mælk i.
Server de varme pizzaer og lad alle toppe deres egen pizza med grønt og dressing.