Har du rester?

Her finder du gode tips og idéer til at udnytte dine råvarer – alt fra kyllingeskroget til parmesanskorpen og rester af flødeskum fra familiefødselsdagen. Og så finder du selvfølgelig også svar på ”kan det fryses?”.
Gode råd til mindre madspild
Mindre madspild er godt for både vores klima og pengepung, og så føles det bare rart at få mest muligt ud af de råvarer man har derhjemme. Klik ind på de forskellige råvarer og læs mere, og find gode råd til hvordan du generelt kan mindske madspild hjemme hos dig, her:

 ”Mindst holdbar til”, ”bedst før” og ”ofte god efter”

Datomærkningen er blot vejledende og angiver hvornår produktets kvalitet kan være bedst.

Læs mere

Du kan sagtens spise den efter den vejledende dato, hvis varen dufter og smager fint. Vær dog altid opmærksom på ”holdbarhed efter åbning”, som skal overholdes. Er der ikke angivet en ”holdbarhed efter åbning” så se/lugt/smag på varen for at vurdere om den stadig kan spises.

 ”Sidste anvendelsesdato”

Efter denne dato må fødevaren ikke indtages da du kan blive alvorligt syg.

Se, lugt og smag

Er du i tvivl om varen stadig kan spises efter ”bedst før” datoen, så brug dine sanser til at bedømme. Se og lugt til maden, og ser den fin ud og lugter fint, så smag på den.

Tag fryseren i brug – men husk også at få det brugt

Skriv dato og indhold på

Kendt fra
Familieliv 
På Budget
Af Kristine Melgaard-Mani
100.000+ følgere
Her på hjemmesiden finder du budgetvenlige opskrifter, gode sparetips, tanker om økonomi og idéer til aktiviteter for børnefamilien.
Copyright © 2024 Familieliv På Budget
CVR-nr.: 39431157
Created and hosted by